• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Zoneterapi

Grundprincippet i zoneterapi er, at bestemte punkter på fødderne står i direkte forbindelse med et punkt eller organ i kroppen.

Zoneterapi minder om akupunktur, men i stedet for nåle bruger jeg fingrene til at trykke og massere med. Dette giver en udrensende og opbyggende virkning. Samtidig stimuleres blodcirkulationen og energistrømmen, så samarbejdet mellem organer og muskler forbedres. 

Ømhed i et eller flere punker er ofte tegn på, at der er en ubalance i de berørte punkter eller organer, og derfor fungerer de ikke så godt, som de burde.

Zoneterapi bruges af voksne bl.a. ved: 

Fordøjelsesproblemer 
Søvnproblemer 
Hovedpine og migræne 
Smerter i nakke og skuldre 
Hormonelle problemer 
Allergi og luftvejslidelser 
Sportsskader 
Graviditet 

Af børn bl.a. ved: 

Kolik 
Mellemørebetændelse 
Forstoppelse 
Infektioner 
Sengevædning 
Allergi, børne-eksem og astma

 

Babyer og kolik

Ordet kolik betyder "maveonde" på græsk, og der findes mange råd og myter om kolik.

Når din baby græder meget, kan det i mange tilfælde være et tegn på maveonde. Hvis du slår ordet kolik op, er definitionen efter min mening noget overdrevet. De fleste af de babyer med ondt i maven, som jeg har behandlet i min klinik, har aldrig haft alle eller nær så kraftige reaktioner, som beskrives i de fleste lægebøger.

Græder dit barn meget, har det sjældent eller meget hyppig afføring? Bliver maven hård efter madning? Bliver uroen værst sidst på dagen eller først på aftenen? Så kunne det godt tyde på, at dit barn har lidt vrøvl med tarmsystemet.

Min erfaring viser, at for mange begynder de hyppige grædeture efter en måneds tid - hvorfor vides ikke med sikkerhed. Når jeg undersøger de små, viser det sig tit, at det er tyk- og tyndtarmen, der er problemer med. Når man begynder i behandling hos mig, finder jeg selvfølgelig først ud af, om problemet er tarmsystemet. Er det tilfældet, går jeg så i gang med selve behandlingen. Det er forskelligt, hvor mange behandlinger, der skal til, men i de fleste tilfælde kræver det 4-5 behandlinger. Efter 1. behandling vil der i de fleste tilfælde allerede være nogle tegn på bedring. Har dit barn f.eks. ikke afføring hver dag, vil du sikkert opleve, at dit barn vil få afføring oftere.

Alle børn er forskellige, så det er svært at stille nogle generelle retningslinjer op, men er du tvivl om, hvorvidt dit barn kunne have vrøvl med maven, så er du velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende samtale herom.

 

Husk, at Sygesikring Danmark giver tilskud til zoneterapi.

Book tid online

Søg