• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Klient erfaringer

Skrevet af Signe den 31. Maj 2010

Vedr. Mavesmerter hos min nyfødte datter

I oktober 2004 fødte jeg mine dejlige tvillingedøtre. Efter 10 dages tid begyndte min ene datter at græde uroligt om aftenen, trak benene langt op under sin lille krop og havde stort set ikke afføring. Jeg kontaktede Jeannette, og min datter begyndte at få zoneterapi, da hun var 10 dage gammel. Allerede efter første gang reagerede min datter på behandlingen og havde en omgang sort-grøn afføring (ophobede affaldsstoffer). Efter endnu et par behandlinger aftog grædeturene om aftenen, og efter i alt 4 behandlinger havde min datter ikke flere grædeture og hendes afføring var normal.

Da min anden datter var knap 1½ år gammel blev hun indlagt på hospitalet med et kraftigt anfald astmatisk bronkitis. På hospitalet fik jeg oplyst, at der var risiko for, at det kunne udvikle sig til en kronisk lidelse, men at vi også kunne være heldige, at det ikke ville udvikle sig. Jeg ønskede ikke at tage nogen chancer og kontaktede derfor igen Jeannette, og min datter fik intensiv zoneterapi. Min datter har aldrig haft flere af anfald af astmatisk bronkitis.

Begge mine døtre har jævnligt fået og får stadig zoneterapi, når der har været eller er optræk til gener af forskellig art (f.eks. forkølelse, maveonde mm.) - og med stor succes.
Jeg kan varmt anbefale denne effektive, men blide behandlingsform.

Tvillingemor

 

Skrevet af Kvinde 48 den 16. Jan 2011

Juni 08

Vedr. uforklarlige smerter i endetarmen!

Efter i ca. 15 år at have lidt af tilbagevendende ”smerteanfald” i eller ved endetarmen, opsøgte jeg Jeannette, for at se om Zoneterapi kunne afhjælpe problematikken.

Smerten kommer uden varsel og starter med en tung fornemmelse i endetarmen. Jeg kan intet andet end at lægge/sætte mig, koldsveden springer frem og somme tider er jeg blevet dårlig. Jeg har siddet på bænke, i opgange, på græsplæner, bag hylder i forretninger m.v. Og så har jeg ikke mindst lidt af en næsten konstant skræk for om det mon ”skete nu”!

Egen læge har været involveret gennem årene og har talt om muligheden for at lide af Endometriose, som er en livmoderslimhinde-problematik. Udover at anfaldene tit kommer i forbindelse med mestruation har jeg ingen af symptomerne på Endometriose.
Jeg har de sidste år taget ”hæmoride-stikpiller” AKUT. Jeg har dem altid på mig. Disse kan afhjælpe ”et anfald”, men smerten er stadig ulidelig.

I august 2007 kontaktede jeg Jeannette og forelagde hende denne underlige problematik. Jeg begyndte med behandling 1 gang om uge fra oktober 1 gang hver 14.dag.-
Allerede efter få behandlinger mærkede jeg en forandring. Vi talte ved hver behandling, om de forandringer der skete. Det føltes som om punktet i endetarmen ”flyttede sig” eller ændrede karakter.
Jeg havde stadig problemer ved 1. menstruationsdag.
Tiden gik og anfaldende blev sjældnere. I august 07 kunne jeg have op til 8 anfald på en måned.
I januar 08 havde jeg omkring 3 anfald pr måned.
Anfaldene kunne have forskellig styrke og varighed.
Her i skrivende stund juni 08 har jeg valgt at holde pause hos Jeannette. Jeg har næsten ingen anfald og de få der er, er af en hel anden kaliber. Det tager 5 min, i meget få tilfælde 10 min og jeg klarer mig ved blot lige, at stå stille eller sætte mig. Det største er, at jeg nu ikke længere frygter anfaldene.

Kvinde, 48 år

 

Skrevet af Glad mor den 11. Mar 2011

Tusind tak for magisk zonetetapi behandling på vores lille Marius, 7+5 gammel. Efter 3 behandlinger har vi fået en rolig og afslappet baby dreng. Og i stedet for han ligger og presset sig helt blå i hovdet, er der nu resultat af hans anstrengelser. Så jeg har en rigtig tilfreds lille dreng!!! TUSIND tak. Glæder mig allerede til næste behandling. Fra en lettet mor.

 

Skrevet af Kvinde, 27 den 26. Jul 2011

Jeg startede hos Jeannette for lidt under 1 år siden. Jeg har astma, og har haft det siden jeg var 3 måneder gammel. Jeg har været på al verdens medicin, og prøvet alle mulige former for behandling, men der er ikke rigtig noget jeg selv føler har hjulpet. Men med Zoneterapi, kan jeg selv mærke at jeg har fået det så meget bedre. Selvfølgelig har jeg stadig hoste ture og åndenød, men slet ikke som jeg plejede.
Inden jeg startede hos Jeannette, tog jeg 3 stk. astma medicin, og nu tager jeg kun 1 stk. astma medicin. Behandlingen virkede efter kort tid, og jeg begyndte langsomt at tage mindre og mindre medicin, i sammen råd med min læge.
Jeg har så holdt en lille pause, og er lige begyndt igen. Efter al det regn og fugtige vejr vi har haft her i juni/juli, har jeg kunne mærke at min astma har taget til. Men allerede efter første behandling, kunne jeg mærke at der skete en forandring i kroppen.
Zoneterapi er bare fantastisk, og jeg kan varmt anbefale Jeannette til alle.

 

Skrevet af Kvinde 19 år den 8. Jan 2012

Vedr; Mavesmerter

Jeg har kun godt at sige om mit forløb indtil videre.
Jeg føler mig virkelig tryg og hørt når jeg er til behandlingerne og så synes jeg også virkelig det har hjulpet mig rigtig meget, så jeg kan stærkt anbefale Perzona :)

Skrevet af Kvinde den 16. Apr 2012

Min søn havde de første uger af sit liv meget hyppige afføringer. Han var ikke synderlig urolig eller forpint af mavekneb, men det virkede dog indimellem som om han var lidt besværet af maven.

Fra han var 6 uger gammel fik han 4 behandlinger med zoneterapi, hvilket som forudsat af Jeanette medførte, at hans meget hyppige afføringer aftog, og i stedet blev afløst af et mere regelmæssigt mønster. Så jeg er overbevist om, at han er blevet hjulpet via zoneterapi.

 

Skrevet af Mor til 2 den 5. Mar 2013

Fertilitet

Jeg er evig taknemlig for mine behandlinger jeg har haft hos Jeanette. Med en fortid med problemer med at opnå graviditet pga en meget ustabil cyklus var jeg lidt skeptisk overfor om det nu ville hjælpe med zoneterapi ...men Jeanette fik sat min krop igang vha zoneterapi og øreakupunktur og fik min cyklus gjort stabil og opnåede også graviditet herefter meget hurtigt begge gange. Under graviditeten fik jeg også behandlinger og det hjalp virkeligt imod mine rygsmerter, kvalme osv. Jeanette er meget professionel og man føler sig virkeligt tryg hos hende. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger og jeg er hende evig taknemlig ;0)

Skrevet af Ditte hjertstedt den 4. Jul 2013

Min søn på 3 måneder har døgnt med mange mavekneb og der gik flere dage imellem han havde afføring. Han blev sat på laktolose af vores sundsplejerske og har faktisk fået det siden han var 14 dage gammel.
Da jeg selv har gået i bahandlig hos Jeannette for min astma, kontaktede jeg hende og hun gik igang med at behandle min søn. Da vi startede fik han 3 ml laktolose morgen og aften og efter 4 behandlinger hos Jeannette kunne han nøjes med at få 1 ml laktolose om morgenen. Det er fantastisk at mærke hvordan det bare hjælper for hver gang. Inden vi startede brugte han næste et døgn på at presse og var rigtig ked af det, men nu er det meget bedre og han bliver ikke ked af det når han skal af med noget.
Det skal siges at han er et "flaske barn" og de meget nemt kan få mave problemer. Jeannette mærkede også at han var fyldt op med affaldsstoffer, men de forsvandt os på de 4 gange.
Jeg kan varmt anbefale at få zoneterapi hos Jeannette.

Skrevet af Kvinde 50 år den 29. Okt 2013

Vedr. smerter i fødderne

Jeg har lyst til at kommenterer behandlingen i går.
Jeg anede ikke "hvad jeg kunne købe i din butik" og havde derfor heller ikke nogen forventninger til at noget bestemt skulle ske. Havde bare sindssyg ondt i fødderne og ville forsøge "et eller andet".

Fysisk:
Da jeg kom ud fra din klinik, havde "mine fødder vildt lyst til at løbe en tur", de var totalt levende og energifyldte, som om de havde deres helt eget liv. Jeg tænkte, det ville være dumt at gøre det, det var bedre at tage af og slappe lidt af, så det gjorde jeg.

Psykisk:
På gåturen, på vejen hjem, der er vel 1½-2 km, fik jeg en stærk følelse af at "noget" var blevet totalt "udjævnet" eller afbalanceret. Det gjorde ikke ondt når jeg gik, på samme måde som det plejer at gøre. Det var en rar men også underlig fornemmelse at smerterne pludselig var væk. Det var som om en del af mig var blevet bedøvet, eller jeg var fuld, som om jeg havde drukket, havde svært ved at gå lige på fortovet. Så det var en stærk oplevelse.

Skrevet af Nina den 17. Nov 2013

Søvn zoneterapi et godt råd baby mor
Jeg er så taknemmelig for, at der findes zoneterapeuter i det her land. Og at det er blevet muligt at få støtte fra sygeforsikringen Danmark til det. For jeg har virkelig brugt det meget - og hørt om mange, der også har brugt det med stor effekt.

Jeg har to børn, der aldrig har syntes at middagslure eller dét at sove igennem stod øverst på deres to-do-lister. Men da jeg besluttede at sende først den ældste og senere den yngste til zoneterapi for forkølelser, viste det sig at en af sideeffekterne var, at de sov som små sten bagefter. Det var helt fantastisk. Når jeg trillede ned til Jeannette med det mærkelige efternavn Guariniello først på Amager og siden på Østerbro, så snort sov min lille Gusse-dreng bagefter. Skønt! Skønt fordi jeg vidste, at han da fik den søvn, små drenge skal have for at vokse, og skønt fordi jeg så kunne lægge mig ned og sove med, når barnevognen var blevet placeret udenfor. Og skønt fordi Jeanette bare var verdens mest rolige menneske, når jeg kom med alle mine bekymringer om helbred.

Jeg bruger hende stadig. Både til mine unger og til mig selv. Det genoprettedee mit system efter graviditeter og nu holder det mig ved lige. Og så giver det mig en time helt for mig selv, hvor jeg tanker energi på mit system! Ikke dårligt.

Skrevet af Sofie den 29. Jul 2015

Vedr. fordøjelsesproblemer og mavesmerter

Jeg havde haft problemer med fordøjelsen og døjet med mavesmerter i omkring halvandet år, da jeg begyndte hos Jeanette. Efter utallige lægebesøg hos praktiserende læge samt specialist uden resultater, var det en lettelse at komme hos Jeanette og kunne mærke forskel allerede efter få gange.
Samtidig med behandlinger, der virker, bliver man også bare behandlet rigtig godt hos Jeanette. Hun er meget forstående og giver udover behandlingerne gode råd om ting, man selv kan gøre hjemme. Derudover er det bare en rigtig rar atmosfære, hvor man virkelig bliver hørt og får nogle gode snakke om alle mulige ting under behandlingerne.

Skrevet af Julie den 1. Dec 2015

Mine problemer startede for et par år siden, hvor jeg havde gentagne halsbetændelser, hvilket jeg fik penicillin imod alt for mange gange over et års tid. Herefter begyndte jeg at have store problemer med blæren, fordøjelsen og helbredet generelt. Jeg var dertil hele tiden småsyg med influenza, svamp i skeden mv.

Jeg gik til lægen utallige gange, men jeg måtte konstatere, at de ikke kunne hjælpe mig. Lægerne mente ikke, at jeg fejlede noget, da alle deres prøver viste, at jeg var sund og rask. Men jeg kunne jo tydeligt selv mærke, at der var et eller andet i vejen med mig.

Allerede fra første gang jeg havde været hos Jeanette, kunne jeg mærke positiv forskel. Gennem hele behandlingsforløbet skete der positive mærkbare fremskridt.

Da jeg var færdig med mine behandlinger, havde jeg det markant bedre. Min blære fungerer normalt, så jeg slipper for at skulle på toilettet hele tiden. Min fordøjelse er igen på toppen. Desuden kan jeg mærke, at mit immunforsvar er mere velfungerende, end det har været i meget lang tid - ja faktisk flere år.

Mit helbred er generelt blevet utroligt meget bedre, og jeg kan på det varmeste anbefale Jeanette. Jeg vender i hvert fald tilbage til hende, hvis mine symptomer skulle begynde at blusse op igen.

Skrevet af Dorte den 15. Mar 2016

I oktober 2015 fik jeg konstateret en sjælden form for livmoderhalskræft. Jeg stod over for et hårdt og opslidende forløb med både kemo og stråler og ledte derfor efter noget alternativ behandling, som kunne hjælpe mig lettere i gennem forløbet på en skånsom og ufarlig måde. Valget faldt på zoneterapi, og det har jeg ikke ét sekund fortrudt!

Jeannette hjalp mig til hurtigere at komme ovenpå i dagene efter kemo, kvalmen og hovedpinen gik hurtigere væk, hun delte glædeligt ud af sin store viden og gav mig gode og brugbare råd, hun lyttede, når det var svært, og vi delte både op- og nedture. Ikke nok med at hun er yderst kompetent og har en utrolig stor viden på sit område; hun er også samtidig en meget tillidsvækkende og empatisk person.

Nu er jeg færdig med kemo og stråler, og hver dag går det lidt fremad. Jeg tør næsten ikke tænke på, hvordan det havde været, hvis jeg ikke var startet hos Jeannette, og jeg er meget taknemmelig for, hvad hun har gjort for mig.

Jeannette får mine varmeste anbefalinger, og jeg kan kun opfordre andre til at give hende et ring, hvis man døjer med noget, man har svært ved at komme af med. Hvad jeg end havde af fordomme og skeptiske holdninger, så er de på fornemmeste vis blevet manet godt og grundigt i jorden.

Skrevet af Sofie den 26. Feb 2017

Jeg fik i sommeren 2016 en hjernerystelse. Efter flere læge- og hospitalsbesøg havde jeg ingen bedring set og kun fået gentaget samme råd: hold dig i ro. Ikke en gang havde læger lavet andet end simple neurologiske test og aldrig rent faktisk rørt mit hoved.
Da jeg blev ved med at døje med hovedpine, lysfølsomhed og føleforstyrrelser i ansigtet, kom jeg i tanke om at opsøge Jeanette. Jeg havde tidligere gået hos Jeanette med andre problemer og vidste derfor, at jeg her ville få god og opmærksom behandling.
Hos Jeanette blev jeg for første gang behandlet ved fysisk berøring. Det viste sig at udover hjernerystelse skyldtes mange af min symptomer, at min kæbe var blevet slået ud af led. Med behandlingerne slap jeg hurtigt for føleforstyrrelser og over en lidt længere periode også lysfølsomheden og hovedpinerne.
Det var utrolig fedt at komme hos Jeanette og finde ud af, at problemet rent faktisk kunne og skulle afhjælpes med andet end bare ro og hvile. Så hvis jeg skulle få problemer igen, vil jeg helt sikkert tænke på Jeanette igen.

Skrevet af Kvinde den 10. Maj 2017

Jeg kom til Jeanette efter flere måneders forgæves medicinsk behandling for analfussur (rift i endetarmen) som ikke ville hele pga. gentagne, ekstremt smertefulde "kramper", især efter afføring. Det Jeanette kunne gøre ved hjælp af zoneterapi var at forhindre disse  krampeanfald, og det virkede næsten øjeblikkeligt. Efter få behandlinger holdt de helt op og riften har nu fået ro til at hvile. Jeg er dog fortsat med jævnlig behandling da jeg opdagede en væsentlig forskel også med et forbedret immunforsvar, og så får zoneterapien mig bare til at føle mig rigtig godt tilpas. Jeanette kan varmt anbefales!

Laura 26 år  2 novenber 2021

Vi kom med vores lille dreng på 2 måneder som havde problemer med maven. Vi så klart en forbedring hurtigt. Kan kun anbefale at komme hos Jeannette

Berit 30 år 5 november 2021

Jeg har været hos Jeanette siden 2015, og går stadig hos hende. Hun kan varmt anbefales og hun deler også viden med en, hvis man har en udfordring i hverdagen. En positiv ting er, at Jeanette gør opmærksom på hvis der er noget, som har stået på i længere tid. Ikke fordi man skal fare afsted til lægen med det samme, men man husker det. I al den tid, hvor jeg har været hos Jeanette er jeg også blevet mere opmærksom på min krop.
Alt i alt er jeg godt tilfreds

Book tid online

Søg